Υλικά

  • 6 μεγάλες πίτες για τορτίγια (μπορείς να βάλεις και ολική άλεσης)
  • 350γρ. γκρουγιέρ, τσένταρ ή οποιοδήποτε άλλο σκληρό τυρί που λιώνει, τριμμένο
  • 2 πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1 τσορίθο (ή κάποιο άλλο λουκάνικο) κομμένο σε λεπτές φέτες (20 φέτες περίπου)
  • Λίγο φρεσκοκομμένο κόλιανδρο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 3 κ.σ. λάδι
  • Γουακαμόλε σως (ντιπ)

Εκτέλεση

1. Προθέρμανε το φούρνο σου στους 140 C.
2. Ξεχώρισε τις τορτίγιες και άπλωσε πάνω από κάθε μία το τυρί, την πιπεριά, το τσορίθο, τον κόλιανδρο και τα κρεμμυδάκια
3. Σκέπασε με άλλη μία τορτίγια
4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάλε μια κ.σ. λάδι και άφησε την κεσαντίγια μέσα για 2-3 λεπτά
5. Γύρισε και από την άλλη πλευρά και ψήσε για 2-3 ακόμη λεπτά
6. Κόψε τις τορτίγιες σαν πίτσα, σε 8 κομμάτια
7. Συνοδεύουμε με γουκαμόλε σως.