Υλικά

  • 1 καρβέλι τεμαχισμένο ψωμί
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο μαλακωμένο
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού (μαϊντανό ψιλοκομμένο και ρίγανη)
  • 1 ½ έως 2 φλιτζάνια τριμμένη μοτσαρέλα
  • ¾ του φλιτζανιού τεμαχισμένη παρμεζάνα (όχι τριμμένη)
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς.
  2. Κόψτε τις φέτες του ψωμιού στη μέση και τοποθετείστε τις σε ένα φύλλο ψησίματος, μέσα σε ένα μεγάλο ταψί. Απλώστε πάνω τους το βούτυρο. Πασπαλίστε με το μισό μίγαμα μαϊντανού - ρίγανης και περάστε τες με τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα.
  3. Στη συνέχεια, πασπαλίστε με τη σκόνη του σκόρδου, αλλά και με τα υπόλοιπα μίγμα μαϊντανού - ρίγανης.
  4. Ψήστε για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να αρχίσει να παίρνει ένα χρυσαφί χρώμα.
  5. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά. Είστε έτοιμοι!