Υλικά

  • 120 γρ. μαρούλι, χοντροκομμένο με το χέρι
  • 2 αυγά, βρασμένα
  • 250 γρ. τόνο κονσέρβα, σουρωμένο
  • 120 γρ. πατάτες γαλλικές, βρασμένες και κομμένες στη μέση
  • 60 γρ. φασολάκια, βρασμένα
  • 80 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 10 γρ. φιλέτα αντζούγιας
  • 10 γρ. κάππαρη
  • 40 γρ. ελιές, κομμένες φιλέτο
  • 20 γρ. κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 40 γρ. πιπεριές κίτρινες ψητές, κομμένες ζουλιέν
  • 40 γρ. πιπεριές κόκκινες ψητές, κομμένες ζουλιέν
  • 200 γρ. βινεγκρέτ λεμόνι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, αλατίζουμε και σερβίρουμε.