Πιτσάκια ρολό

Υλικά:
Για τη ζύμη:
2 & 1/2 φλ.τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (και λίγο έξτρα για το τελικό ζύμωμα).
2 κ.σ.μαργαρίνη ή βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 ποτ.νερού χλιαρό γάλα
1/2 κ.γ. θυμάρι
1/2 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. ζάχαρη
Για τη γέμιση:
1/2 φλ.τσαγιού σάλτσα ντομάτας (στεγνή, χωρίς πολύ ζουμί)
4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
2 φλ.τσ. τριμμένη μοτσαρέλα ή άλλο κίτρινο τυρί
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
Λίγη ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα (προεραιτικά)

Εκτέλεση:
Πρώτα ετοιμάζουμε τη ζύμη: Σ' ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, κάνουμε μια λακκούβα και ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, το αλάτι, τη ρίγανη και το θυμάρι.
Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και λίγο-λίγο ρίχνουμε το χλιαρό γάλα.
Με ένα κουτάλι αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη να μαζευτεί σε μπάλα. Σ'αυτό το σημείο θα κολλάει λίγο.
Παίρνουμε λίγο απο το έξτρα αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να είναι εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια. Σε αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγουμε με πλάστη σε χοντρό, μακρόστενο φύλλο (30-40 εκατοστά).
Αλείφουμε το φύλλο με τη σάλτσα, απλώνουμε πάνω το ζαμπόν ψιλοκομμένο, το τυρί και την πιπεριά. Το τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και με κοφτερό μαχαίρι το κόβουμε σε φέτες.
Με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω αραδιάζουμε το κομμάτια σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε τα πιτσάκια στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά περίπου.