Τηγανητά κεράσια

Υλικά:
300 γρ. κεράσια βοδενών
100 γρ. άχνη
½ κουταλιά κανέλα
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 αυγά
120 ml. Γάλα
μια πρέζα αλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε ένα χυλό με το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι και το γάλα. Τον αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Αφού πλύνουμε και στεγνώσουμε τα κεράσια, κρατώντας τα από το κοτσάνι τα βουτάμε στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε μεγάλη ποσότητα ζεστού ηλιελαίου μέχρι να ροδίσουν. Με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε και τ' ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα πασπαλίζουμε με άχνη και μετά με κανέλα. Τα σερβίρουμε χλιαρά.