Υλικά

  • Ζυμαρικά της αρέσκειας μας 500 γρ
  • 2 Κολοκυθάκια μέτρια
  • 150 gr Jamon Serrano ή όποιο προσούτο θέλετε
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιά σούπας δεντρολίβανο
  • 180 γρ. Παρμεζάνα κομμένη flakes

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά . Σουρώνοντας κρατάμε μια κουτάλα από το βραστό νερό ζυμαρικών.
  2. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τις φέτες jamon Serrano μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο για 2’ λεπτά.
  3. Κόβουμε το κολοκύθι σε λεπτές φέτες με αποφλοιωτή λαχανικών και το προσθέτουμε στο τηγάνι για σωτάρισμα.( μέχρι να μαραθεί το κολοκυθάκι)
  4. Προσθέτουμε το βραστό νερό που έχουμε κρατήσει και αφήνουμε το μίγμα να βράσει για 2 λεπτά . Στο τέλος βάζουμε και το δεντρολίβανο να βγάλει το άρωμά του.
  5. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά σε μια πιατέλα και περιχύνουμε από πάνω με την την σάλτσα.
  6. Τέλος πασπαλίζουμε με τα flakes παρμεζάνας.