Υλικά

  • 1 πακέτο φαρφάλε (φιογκάκια) βρασμένα σε αλατισμένο νερό και σουρωμένα
  • 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο χωρίς αλάτι
  • μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι με το βούτυρο σωτάρεις το κοτόπουλο και το σκόρδο.Σβήνεις με το κρασί και αφήνεις να εξατμιστεί. Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και αφήνεις να δέσει η σάλτσα. 

Ρίχνεις τα έτοιμα μακαρόνια στη σάλτσα και ανακατεύεις πολύ καλά. Συγχαρητήρια τα φιογκακια με κοτοπουλο είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση.