Μπουγάτσα

Υλικά

500γρ. φύλλο Βυρητού

250γρ. βούτυρο λιωμένο

3 ποτήρια γάλα

1 ποτήρι ζάχαρη

4 αβγά

2 βανίλιες

κανέλα και άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα στον πάτο του μέχρι να τελειώσουν όλα.Περιχύνουμε τα φύλλα με το βούτυρο.Ψήνουμε για 5-10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.Στη συνέχεια χτυπάμε καλά όλα τα υλικά σε μπολ και περιχύνουμε τα φύλλα.Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σερβίρουμε την μπουγάτσα ζεστή με κανέλα και ζάχαρη άχνη!
Η υπέροχη αυτή συνταγή είναι από το cook book!