Υλικά (για 24 ρολάκια)
  • 3 μέτρια κολοκυθάκια
  • 100 γρ φέτα
  • 100 γρ ανθότυρο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (και το πράσινο μέρος)
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Λίγο ελαιόλαδο για τα κολοκυθάκια
  • Αλάτι - Πιπέρι
  • 1/2 κούπα σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς.
κόβουμε τα κολοκυθάκια κατα μήκος σε  λεπτές φέτες και τα στρώνουμε σε λαδωμένο ταψάκι ή χρησιμοποιούμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Τα ψηνουμε ελαφρώς να μαλακώσουν και τα κόβουμε στην μέση.

Σε ενα αντικολλητικό τηγανάκι σε μέτρια φωτιά καβουρδίζουμε το σουσάμι ίσα ίσα να σκουρύνει ελαφρώς. Αφαιρουμε απο την φωτιά.
Ετοιμάζουμε το μείγμα των τυριών, θρυματίζοντας την φέτα και το ανθότυρο, προσθέτωντας τα μυρωδικά και δοκιμάζουμε για αλατοπίπερο. 

Οταν τα κολοκυθάκια είναι έτοιμα, τα περνάμε απο το σουσάμι και βάζουμε με ενα κουταλάκι του γλυκού απο το μείγμα των τυριών στην άκρη και ρολάρουμε κλείνοντας με οδοντογλυφίδα. 

Τα τοποθετούμε στο ψυγείο σκεπασμένα.