Υλικά

 

  • Χωριάτικο ψωμί: 6 φέτες 
  • Αυγά: 4 μεγάλα 
  • Γάλα: 2 κουταλιές σούπας 
  • Πολύ ψιλοκομμένο ή τριμμένο σκόρδο: 2 - 3 σκελίδες 
  • Ελαιόλαδο: 4 - 6 κουταλιές για το τηγάνισμα 
  • Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

1. Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και προσθέτετε το σκόρδο και το αλατοπίπερο. 2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Βουτάτε μία - μία τις φέτες ψωμιού στο μείγμα των αυγών και τις τηγανίζετε στο ελαιόλαδο, να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Προσοχή να μην μαυρίσει το σκόρδο. 3. Βγάζετε από το τηγάνι σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως