Υλικά

  • 250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
  • 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
  • 500 γραμμάρια ριγκατόνι
  • 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τις στραγγίζουμε καλά.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.