Υλικά

  • 1 μήλο
  • 1 1/2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 κουταλιές ούζο
  • μέλι, κανέλα και καρύδια για το γαρνίρισιμα

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε 1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στον τρίφτη, 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι, το ούζο, το αλεύρι και 3/4 φλιτζανιού νερό περίπου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν χυλός.
  2. Ρίχνετε τη ζύμη κουταλιά κουταλιά σε καυτό λάδι και όταν τηγανιστούv, τις σερβίρετε με ζεστό μέλι και τις πασπαλίζετε με κανέλλα και κοπανισμένα καρύδια.