Λαχανοσαλάτα με τόνο

Υλικά:

* 1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
* 2 κονσέρβες τόνος σε νερό
* 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
* 5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
* 3 κ.σ. ελαιόλαδο
* 1/2 φλ. τσαγιού ρόδι (σποράκια)
* 1 λεμόνι (χυμός)
* 1 κ.σ. μαγιονέζα
* 3 κ.σ. γιαούρτι
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τον τόνο, το σέλερι, το ρόδι, το κρεμμύδι και το λάχανο. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι.

2. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 20 λεπτά πριν τη σερβίρουμε.