Μεξικάνικη σάλτσα

Υλικά:

2-3 Ντομάτες ώριμες

1 κονσέρβα σάλτσας ντομάτας
1 κρεμμύδι άσπρο μεγάλο
1 πράσινη πιππεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1/2 κούπα φρέσκο κολίανδρο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη πιπεριά Χαλεπένιο ( ή μία κουταλιά σούπας Πράσινο Tabasco ή και τα δύο εάν σας αρέσουν τα καυτερά)
Αλάτι
Ξύδι Μήλου
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβετε σε μέγεθος ζαριού τις ντομάτες, πιπεριές και κρεμμύδι. Ανακατεύετε και τη κονσέρβα ντομάτα, κολίανδρο και Χαλεπένιο. Ρίξτε λίγο μηλόξιδο, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατέψατε καλά και αφήστε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες (για να ανακατευθούν τα αρώματα)

Σερβίρεται με αυθεντικά Tortilla chips ή -στην ανάγκη- Doritos.

Εαν αδειάσετε 2 κούπες salsas και προσθέσετε 1 αβοκάντο σε ενα food processor εχετε και salsa Goucamole που σερβιρεται παρομοια.