Υλικά

  • 1 φλ. μακαρονάκι βιδάκι ή πένα ή φιογκάκι
  • 1 φλ. κόκκινα φασόλια κονσέρβας
  • 1 φλ. καλαμπόκι
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. αρακά
  • 1 φλ. φασολάκια
  • 1 καρότο σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι σε κυβάκια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Bάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε αλατισμένο νερό.
  2. Mόλις περάσουν 4 λεπτά, από τη στιγμή που άρχισαν να βράζουν τα μακαρόνια, προσθέτουμε στην κατσαρόλα το καρότο και το κρεμμύδι.
  3. Mετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα φασόλια. Aφήνουμε να βράσουν όλα μαζί τα υλικά για άλλα 3 λεπτά.
  4. Σουρώνουμε το φαγητό και το βάζουμε σε πιατέλα.
  5. Προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα και ανακατεύουμε.
  6. Tο ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.