Υλικά

  • 3-4 ντομάτες
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • δυόσμο
  • άνηθο
  • αλεύρι
  • 250 γρ. φέτα
  • αλατοπίπερο
  • λάγι για τηγάνι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε σε κυβάκια το κρεμμύδι και τις ντομάτες, τον άνηθο και τον δυόσμο. Σπάμε τη φέτα, ρίχνουμε αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και τα δένουμε με 2-3 κουταλιές αλεύρι. Ανακατεύουμε και βλέπουμε αν θέλει άλλο.
  2. Σε ένα αντικολλητικό ψηλό τηγάνι ρίχνουμε λάδι για τηγάνισμα.
  3. Με ένα κουτάλι μεγάλο ρίχνουμε λίγο από το μίγμα και περιμένουμε μέχρι να τηγανιστεί καλά από τη μία πλευρά. Έπειτα, τα γυρίζουμε από την άλλη.
  4. Τα βγάζουμε σε μια πιατέλα που έχει απορροφητικό χαρτί κουζίνας, για να φύγει το πολύ λάδι. 
  5. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα.