Ομελέτα με ντομάτα, κρεμμύδι και φέτα

Ομελέτα με ντομάτα, κρεμμύδι και φέτα

Υλικά

  • 10 αβγά
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 3 ντομάτες χοντροκομμένες
  • Μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 100 γραμμ. τρίμμα φέτας

Εκτέλεση

  1. Ανάβουμε το γκριλ στο μάξιμουμ.
  2. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  3. Ρίχνουμε τις ελιές, τις ντομάτες και τις βράζουμε μέχρι να αρχίζουν να μαλακώνουν.
  4. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία, χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, μαζί με το αλατοπίπερο και τον μαϊντανό και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
  5. Ανακατεύουμε τα αβγά με τα λαχανικά. Όταν πήξουν και μισοψηθούν, πασπαλίζουμε την ομελέτα με την φέτα και βάζουμε το τηγάνι κάτω από το καυτό γκριλ για 5-6 λεπτά, μέχρι η ομελέτα μας να φουσκώσει και να ροδοκοκκινίσει.
  6. Την κόβουμε σε μερίδες σαν πίτσα και την σερβίρουμε αμέσως, όπως είναι, μέσα στο τηγάνι.

Πηγή: lifesharing.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο