Υλικά

  • 3 ντομάτες σφιχτές
  • 1 μεγαλο κρεμμύδι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 μικρό ματσάκι αντράκλα
  • 2+2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 100 gr. σκληρή φέτα
  • Θυμάρι
  • Μπούκοβο

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα.
  2. Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι τις ραντίζουμε με το μπαλσάμικο και λίγο ελαιόλαδο. Τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, την ζάχαρη, θυμάρι και ρίγανη.
  3. Ψήνουμε για 15′-20′ λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.