Μπρουσκέτες (Bruschetta) αλά Ελληνικά

Μπρουσκέτες (Bruschetta) αλά Ελληνικά

Υλικά

  • 1 φραντζολάκι ψωμί
  • 3-4 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • Ρίγανη
  • Πιπέρι
  • 1/4 του κιλού τυρί φέτα σε τρίμμα
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το ψωμί σε λοξές , μετρίου πάχους φέτες. Τις στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Τις βουτάμε ελάχιστα σε ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές και τις βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 180 βαθμούς, για να φρυγανιστούν και από τις δύο πλευρές και να πάρουν ένα ελαφρύ ροδοκόκκινο χρώμα.
  2. Αφού φρυγανιστεί το ψωμί μας , τοποθετούμε πάνω από κάθε φέτα κυβάκια ντομάτας καλύπτοντας τη. Από πάνω βάζουμε τρίμμα τυριού φέτας, πασπαλίζουμε με ρίγανη και πιπέρι και ξαναβάζουμε το πυρέξ στον φούρνο. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να δούμε να ροδοκοκκινίζει και η φέτα.

Πηγή: topsyntages.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο