Φιλέτο ψαριού με ελιές στο τηγάνι

Φιλέτο ψαριού με ελιές στο τηγάνι

Υλικά

  • 5 φιλέτα ψαριού της προτίμησης σας
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 1/2 κόκκινη & ½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλιτζάνι φασολάκια στρογγυλά
  • 6 ελιές μαύρες κομμένες σε ροδέλες
  • 6 ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
  • Χυμός λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το βούτυρο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και μόλις λιώσει τοποθετούμε μέσα τα φιλέτα του ψαριού. Τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τις ελιές.
  2. Μόλις φύγουν τα πολλά υγρά σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο χυμό λεμόνι. Τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  3. Σερβίρουμε σε κάθε πιάτο φιλέτο ψαριού και λίγα από τα λαχανικά μας.

Πηγή: topsyntages.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο