Υλικά 

  • 3 αυγά
  • 3 φέτες παστουρμά
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1/2 πατάτα
  • Πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τη πατάτα, τη ξεπλένουμε και τη κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες και τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
  2. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τις πατάτες. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά.
  3. Κόβουμε το παστουρμά σε μεγάλα κομμάτια και το προσθέτουμε.
  4. Σπάμε με προσοχή τα αυγά στο τηγάνι. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
  5. Σκεπάζουμε με το καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Περιμένουμε 3-4 λεπτά, ανοίγουμε το καπάκι και σερβίρουμε.