Φιογκάκια με φρέσκο σολομό και τυρί κρέμα

Φιογκάκια με φρέσκο σολομό και τυρί κρέμα

Υλικά

  • 500 γρ φιογκάκια
  • 1 φιλέτο σολομού κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κουτ.σούπ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • 100 γρ PHILADELPHIA
  • 2 κουτ.σούπ. κουκουνάρι
  • λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
  • 0.5 κουταλιά παπαρουνόσπορο

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα φιογκάκια και τα σουρώνετε.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε τους κύβους του φρέσκου σολομού με μια κουταλιά ελαιόλαδο. Ύστερα, προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σβήνετε με το σφηνάκι βότκα και προσθέτετε τα βρασμένα φιογκάκια.
  3. Συμπληρώνετε με PHILADELPHIA, κουκουνάρι και ψιλοκομμένο άνηθο, καθώς και παπαρουνόσπορο, και ανακατεύετε καλά.
  4. Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, προσθέτοντας προαιρετικά μερικές κορυφές από άνηθο.

Πηγή: myphiladelphia.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο