Λεμονάτη σπιτική συνταγή για φιλέτο ψαριού.

Υλικά

  • 4 φιλέτα πέρκας (ή άλλου λευκού ψαριού) 200 γρ. το καθένα
  • 4 κουταλιές σάλτσα πέστο
  • ξύσμα ενός λεμονιού
  • 1/2 φλιτζάνι φιλέτο πράσινης ελιάς ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200ο C.
  2. Ανακατεύουμε την πέστο με τις ελιές, τα ψίχουλα και το ξύσμα του λεμονιού.
  3. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε την πέρκα.
  4. Βάζουμε πάνω το μείγμα πέστο και το πατάμε πάνω να πιάσει καλά.
  5. Ψήνουμε για 15 λεπτά και σερβίρουμε συνοδεύοντας με ρύζι στον ατμό.

Καλή σας όρεξη!