Μανιτάρια αλά κρεμ

Υλικά:

1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια (όλα τα είδη κάνουν)

1 κουτί γάλα
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
2 σκελίδες σκόρδο
μοσχοκάρυδο(προαιρετικό)

Εκτέλεση:

1. Τσιγαρίζουμε σε ελάχιστο λάδι τα μανιτάρια και το σκόρδο μέχρι να κοκκινήσουν και μετά τα σβήνουμε με το γάλα..
2. Κρατάμε λίγο γάλα κρύο για να λιώσουμε το κόρν φλάουρ και μετά τα ανακατέυουμε συνέχεια για να μην σβολιάσει μέχρι να γίνει όσο θέλουμε εμείς κρεμώδες..πάντα σε χαμηλή φωτιά.
3. Τέλος προσθέτουμε το τριμένο μοσχοκάρυδο και έτοιμο!!