Μπαστουνάκια κοτόπουλου


Υλικά

  • ½ κιλό στήθος κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μακρόστενα μπαστουνάκια
  • ¾ πακέτο Βιτάμ ή Βιτάμ Soft
  • 2 με 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές ξερή ρίγανη τριμμένη1 κουταλιά ξερό θυμάρι τριμμένο
  • 1 πακέτο κορν φλέικς
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Χτύπησε το Βιτάμ με το χυμό λεμονιού να αφρατέψει, και πρόσθεσε ανακατεύοντας τα αρωματικά, αλάτι και πιπέρι.

Αλατοπιπέρωσε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου κι από τις δύο πλευρές με μια λεπτή στρώση από το μείγμα του Bιτάμ και τύλιξε τα με τα κορν φλέικς που τα έχεις κάνει θρύψαλα με τα γυμνά σου χέρια.

Στρώσε ένα ρηχό ταψί φούρνου με λαδόκολλα και τοποθέτησε τα μπαστουνάκια σε απόσταση μεταξύ τους. Ψήσ' τα κάτω από ζεστό γκριλ για 15 λεπτά περίπου. Όταν πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά, γύρισέ τα κι από την άλλη να γίνουν ασορτί.

Διάλεξε την αγαπημένη σου σάλτσα και σέρβιρε τα μπαστουνάκια ζεστά.

Καλή όρεξη!

Πηγή: cookoo.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο