Σπανακοκεφτέδες


Υλικά

  • 1 φλ. βρασμένο και ψιλοκομμένο σπανάκι
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
  • 1 αυγό
  • 1 φλ. ξινόγαλα
  • 150 γρ. φέτα
  • 5 κ.σ. αλεύρι
  • Λίγο πιπέρι
  • Ελαιόλαδο (10-12 κ.σ. )

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα και το αυγό και τα χτυπάμε προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το σπανάκι με τον άνηθο και την φέτα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το σπανάκι.

Θα πρέπει να πάρει την μορφή παχύρευστου χυλού. Αν είναι αρκετά αραιό μπορούμε να προσθέσουμε λίγο αλεύρι ακόμα.

Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι . Με ένα κουτάλι βάζουμε λίγο από το μίγμα αφήνοντας λίγη απότιση μεταξύ τους.  Ψήνουμε για 2 λεπτά και γυρίζουμε από την άλλη.

Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.

Πηγή: www.nostimesyntages.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο