Εύκολο, πρωτότυπο, γρήγορο και πεντανόστιμο σνακ!


Πολύ εύκολο.

Πάρτε ένα καρβέλι ψωμί, και με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε οριζόντιες και κάθετες λωρίδες, χωρίς όμως να φτάστε στην βάση.

Στα ανοίγματα που έχουν δημιουργηθεί, βάλτε ό,τι υπάρχει στο ψυγείο. Κίτρινο τυρί, ζαμπόν, λαχανικά, μανιτάρια.

Λιώστε λίγο βούτυρο, και προσθέστε αν θέλετε, σκόνη σκόρδουμ κρεμμυδιού ή και ρίγανη. Τυλίξτε το ψωμί σε αλουμινόχαρτο (με το κλείσιμο από πάνω).

Τοποθετήστε σε προθερμασμένο φούρνο, για 10 λεπτά, ανοίξτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για 5 ακόμη λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.

Τέλειος τρόπος, για να αξιοποιήσετε το ψωμί που μπαγιάτεψε. Ο καθένας, μπορεί να πάρει όσο θέλει, μιας και το σνακ σας θα είναι σε "βουκίτσες"!

Πηγή: tips4easyliving.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο