Υλικά

  • 6 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
  • 3 κουταλάκια ντοματοπελτέ
  • ½ κουταλάκι ρίγανη ξερή
  • 6 κουταλιές σούπας μοτσαρέλα τριμμένη στο χοντρό τρίφτη (αλμυρή μοτσαρέλα, αυτή που βάζουμε στην πίτσα)

Εκτέλεση

Ανάβουμε το γκριλ.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τον ντοματοπελτέ και τη ρίγανη.
Αραδιάζουμε στο ταψί το ψωμί και το αλείφουμε με το ελαιόλαδο. Το βάζουμε κάτω από το γκριλ για λίγα λεπτά να ροδίσει. Το βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και αναποδογυρίζουμε το ψωμί. Απλώνουμε πάνω στο ψωμί το μείγμα της μαγιονέζας και πασπαλίζουμε με το τυρί.
Ξαναβάζουμε το ταψί κάτω από το γκριλ, μερικά λεπτά να λιώσει η μοτσαρέλα και να αρχίσει να ροδίζει. Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.