Λουκάνικα με μέλι και τσίπουρο


Υλικά

  • 1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 σφηνοπότηρο τσίπουρο με γλυκάνισο
  • 1 πορτοκάλι ή λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του)

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το τσίπουρο και 2 λεπτά αργότερα προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού.

Τέλος, προσθέτουμε το μέλι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα.

 Σερβίρουμε ζεστό συνοδεύοντας με παξιμαδάκια  κυθήρων.

Πηγή: www.cooklos.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο