Καλαμαράκια με κρασί


Υλικά

  • 1 κιλό καλαμαράκια
  • 1/2 κιλό ντομάτες
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι

 Εκτέλεση

Πλένουμε τα καλαμαράκια, τα καθαρίζουμε και τα βάζουμε σε μια λεκάνη νερό με 1 χούφτα αλάτι. Στη συνέχεια τα τρίβουμε, τα ξεπλένουμε σε πολλά νερά και τα στραγγίζουμε. Κατόπιν τα τσιγαρίζουμε με λάδι και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Πηγή: trome.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο