Φιογκάκια με ροζ σάλτσα


Υλικά

  • 1½ φλιτζάνι γάλα
  • 1½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
  • 1½ φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα ή χαλούμι
  • 1½ Pummaro ψιλοκομμένο
  • 1 μερίδα "σπιτικό ζωμό" βοδινού
  • 200 γρ. βιτάμ Culinesse
  • 400 γρ. φιογκάκια

Εκτέλεση

Βράσε τα φιογκάκια με τον σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, στράγγιξέ τα και άφησέ τα κάπου που να μη τα φτάνουν μικρά παιδιά, γάτες και πεινασμένοι άνθρωποι. Βάλε το Pummaro σε μια κατσαρόλα με 100 γρ. Βιτάμ Culinesse, άφησέ το να βράσει για 20 λεπτά περίπου, βγάλε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι ανακατεύοντας.

Τώρα πρόσθεσε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακάτεψε το μείγμα, άδειασέ το σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περίχυσέ το με το υπόλοιπο BιτάμCulinesse και ψήσε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.

Πηγή: cookoo.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο