Πανεύκολα µπισκοτοτυροπιτάκια


Υλικά για 30 κοµµάτια

  • 100 γρ. βούτυρο, σε θ.δ.
  • 340 γρ. τυρί τσένταρ  τριµµένο
  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
  • λίγο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουµε όλα µαζί τα υλικά, µε τα χέρια, ώσπου να  δημιουργηθεί  µια  ομοιογενής  ζύµη. Απλώνουµε τη ζύµη στον πάγκο και την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 0,5 εκ. Κόβουµε µε  κουπ πατ  τα  μπισκότα µας και προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C. Στρώνουµε ένα ταψί µε χαρτί ψησίµατος και τοποθετούµε τα µπισκότα. Ψήνουµε για 8-10 λεπτά ή µέχρι να ροδίσουν.

Πηγή: tovima.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο