Εύκολο μπουγιουρντί με φέτα στο γκριλ


Υλικά

  • 200γρ. φέτα
  • 100γρ. κεφαλοτύρι
  • 100γρ. γκούντα
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
  • 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ και επιπλέον 3 φέτες
  • ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή ή μπούκοβο
  • ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τρίβουμε την φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Στρώνουμε τα υλικά σε πυρέξ και βάζουμε από πάνω 3 φέτες ντομάτα και 3 φέτες πιπεριά. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου στους 200οC μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ελαφρύ χρώμα από πάνω.

Πηγή: cooklos.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο