Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα


Υλικά

  • ½ κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελάχιστη ρίγανη

Εκτέλεση

Βάζετε τα λουκάνικα στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε για 6-7 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζουν. Τραβάτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά. Βάζετε ξανά τα λουκάνικα στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σιγοψήνετε για 7-8 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε τη ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Πηγή: ab.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο