Λουκάνικα με μπέικον και καραμελωμένα μήλα


Υλικά

  • 8 φέτες καπνιστό μπέικον
  • 8 μεσαίου μεγέθους χοιρινά λουκάνικα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 μήλα με τη φλούδα κομμένα σε 8 λωρίδες το καθένα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 220° C . Τυλίγουμε με μια φέτα μπέικον όλα τα λουκάνικα. Ζεσταίνουμε λάδι σ' ένα τηγάνι και ροδίζουμε τα λουκάνικα. Στη συνέχεια τα βάζουμε σ' ένα σκεύος για το φούρνο και τα ψήνουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε στο ταψί τα μήλα και ψήνουμε ακόμα για 10-15 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν. Τα σερβίρουμε μ' ένα συνοδευτικό πατάτας.

Μια παγωμένη μπύρα ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το πιάτο!

Πηγή: lovecooking.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο