Ριγκατόνι light


Υλικά

  • 500 γρ. ριγκατόνι
  • 300 γρ. κίτρινα τυριά
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος light
  • 300 γρ. τυρί κρέμα light
  • 500 γρ. τοματίνια
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε και σουρώνουμε τα ριγκατόνι. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο αρωματίζουμε με φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο συνεχίζουμε με τοματίνια και πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά μας. Αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα τα τοματίνια και τις πιπεριές και στο ίδιο τηγάνι βράζουμε για δύο λεπτά τη κρέμα γάλακτος με το κρεμώδες τυρί μέχρι να ενσωματωθούν τα δυο υλικά. Στρώνουμε τα μισά ριγκατόνι στο πυρέξ και από πάνω τους ρίχνουμε τα κίτρινα τυριά και τα τοματίνια με τις πιπεριές σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα ριγκατόνι. Ρίχνουμε την λεύκη κρέμα να πάει σε όλη την επιφάνεια και ψήνουμε στο φούρνο για 20 είκοσι λεπτά στους 220 βαθμούς.

Πηγή: ofono.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο