Μανιτάρια Γεμιστά με Καυτερή Πιπεριά και Γραβιέρα


Υλικά

  • 16 μανιτάρια λευκά
  • 1 καυτερή πιπεριά κόκκινη
  • 70 γρ. τυρί γραβιέρα
  • 1 κ. σούπας μαϊντανό
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • αλάτι
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Με μία καθαρή πετσέτα καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τα μαύρα στίγματα. Αφαιρούμε από τα μανιτάρια το κοτσάνι και περιχύνουμε με λεμόνι τα κεφάλια, που πλέον είναι σαν στρογγυλές βαρκούλες. Καθαρίζουμε, πλένουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά και τα ψιλοκόβουμε όπως και τα κοτσάνια των μανιταριών. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα προαναφερθέντα. Αποσύρουμε και τους προσθέτουμε τη μισή γραβιέρα τριμμένη.

Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια με τη γέμιση, προσθέτουμε λίγο αλάτι και τέλος προσθέτουμε την υπόλοιπη γραβιέρα. Πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου, στους 180ºC μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί και αποσύρουμε.

Καλή σας όρεξη!

Πηγή: thefoodproject.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο