Υλικά

  • 2 καθαρισμένα φιλέτα κοτόπουλο
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι πάπρικα
  • 1/2 κουταλάκι ρίγανη
  • 1/2 κουταλάκι θυμάρι
  • 1/2 κουταλάκι κύμινο
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο σε 20 τεμάχια. Περνάμε το αλεύρι από τη σήτα μέσα σε μπολ και προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε καλά. Ένα-ένα βουτάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο αυγό και, στη συνέχεια, το περνάμε από το μείγμα με το αλεύρι. Στο μεταξύ έχουμε προθερμάνει το λάδι σε βαθύ τηγάνι. Βάζουμε προσεκτικά το κοτόπουλο στο καυτό λάδι και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει ρόδινο χρώμα. Το στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και το σερβίρουμε.