Η γρηγορότερη μακαρονάδα με λουκάνικο, λευκό κρασί και παρμεζάνα


Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια

  • κάτι λιγότερο από μισό κιλό λουκάνικα

  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι

  • 10 μικρά κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες

  • μισό ποτήρι λευκό κρασί

  • μαϊντανό ψιλοκομμένο

  • παρμεζάνα σε ξύσμα

  • αλάτι

  • φρέσκο πιπεράκι

  • μπούκοβο

Εκτέλεση

Βάζουμε τα μακαρόνια, κατα προτίμηση όχι πολύ λεπτά αλλά ό,τι προτιμάει ο καθένας, να βράσουν σε αλατισμένο νερό. Σ’ ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε ελάχιστο λάδι σε μέτρια φωτιά και περνάμε το κομμένο μας λουκάνικο σε παχιές ροδέλες. Μόλις καλοψηθούν τα λουκάνικά μας τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε ένα μπολ. Αδειάζουμε από το τηγάνι όσο λίπος βγήκε από τα λουκάνικα, βάζουμε ξανά λίγο φρέσκο λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια.

Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε το μπούκοβο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, φρέσκο θα συστήσουμε, σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. Σβήνουμε με το άσπρο κρασί και το αφήνουμε να βράσει για 2 λεπτά. Σουρώνουμε τα μακαρόνια στα γρήγορα και επιτέλους ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, τα λουκάνικα, τα αρωματισμένα κρεμμυδάκια, μαζί με μαϊντανό και τα ξύσματα της παρμεζάνας.

Πηγή: koolnews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο