Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο


Υλικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια

  • 350 γρ. φέτα τριμμένη

  • 4 αυγά

  • 1/4 κούπας δυόσμο

  • 1/3 κούπας λάδι

  • 1/2 κούπα σιμιγδάλι χοντρό

  • 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο

  • 1 1/2 κούπα γάλα

  • πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε 1/2 ώρα με μία κουτάλιά του γλυκού αλάτι να σουρώσουν. Λαδώνουμε ένα ταψί (σχετικά μεγάλου μεγέθους). Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τα 2 αυγά και το γάλα, και τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 C. Χτυπάμε τα 2 αυγά που έμειναν με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω από το μείγμα που είναι στο φούρνο. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 160 C και ψήνουμε για ακόμη 35 με 40 περίπου λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει πριν καταναλωθεί.

Πηγή: cookaffair.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο