Υλικά

  • 200 γρ σκληρή φέτα
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 ντομάτα
  • καυτερή πάπρικα (μπούκοβο)

Εκτέλεση

Σε πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τη φέτα. Στρώνουμε τη ντομάτα σε ροδέλες και την πιπεριά σε κομμάτια πάνω στη φέτα.

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και τέλος το μπούκοβο, σε ποσότητα ανάλογη με το πόσο καυτερό θέλουμε να γίνει.

Ψήνουμε στο γκριλ για 15 λεπτά περίπου και σερβίρουμε αμέσως.