Ομελέτα με πράσινη πιπεριά και απάκι

Ομελέτα με πράσινη πιπεριά και απάκι

Υλικά

  • 1 1/2 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • Απάκι 4 με 5 φέτες ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελάχιστο νερό
  • 4 αυγά
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Στην αρχή σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά μας και αφού μαραθεί αρκετά προσθέτουμε και το απάκι και περιμένουμε να σοταριστεί και εκείνο.

Σε ένα βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε ελάχιστο νερό.

Στη συνέχεια μόλις και το απάκι μας σοταριστεί ρίχνουμε το μίγμα με τα αυγά μας και προσέχουμε συνεχώς να μην μας κολλήσει η ομελέτα μας.

Πηγή: mageirikipandaisia

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο