Φιλέτα παγκάσιους με ντοματίνια και ούζο

Φιλέτα παγκάσιους με ντοματίνια και ούζο

Υλικά

  • 2 φιλέτα παγκάσιους ή γλώσσας
  • 10 ντοματίνια (ολόκληρα ή κομμένα στη μέση, ανάλογα με το μέγεθος)
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • 1 κ.g. θυμάρι ξερό
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι / πιπέρι
  • λίγο μαύρο σουσάμι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και βάζετε τα φιλέτα του ψαριού, αφού τα έχετε αλατοπιπερώσει.Μόλις γίνουν από τη μία πλευρά, τα γυρίζετε προσεκτικά και από την άλλη και ρίχνετε στο τηγάνι και τα ντοματίνια, το θυμάρι και το σουσάμι.

Σβήνετε με το ούζο και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, αποσύρετε από τη φωτιά.

Συνοδεύετε τα φιλέτα ψαριού με λεπτές, τηγανισμένες πατάτες, που έχετε πασπαλίσει με μπόλικο θυμάρι.

Πηγή: sundayspoon.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο