Κουνουπίδι ομελέτα

Υλικά:

500 γραμμ. κουνουπίδι
2 κ.σ. αλεύρι
4 αυγά
4 κ.σ. κεφαλοτύρι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
4 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Ζεματάμε το κουνουπίδι σε νερό που βράζει για 3΄-4΄. Αφού κρυώσει το κόβουμε σε μικρές φούντες. Τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο.
2. Χτυπάμε τα αυγά με πιρούνι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί. Περιχύνουμε το κουνουπίδι με τα αυγά και τηγανίζουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4΄. Την αναποδογυρίζουμε, να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.