Υλικά

  • 1 πακέτο 850 γρ. χωριάτικη ζύμη
  • 1/2 κιλό κιμά
  • 1 κρεμμύδι
  • λίγο λάδι
  • 1 αυγό
  • τυρί κίτρινο τριμμένο

Εκτέλεση

Ξεπαγώστε καλά τη ζύμη. Σοτάρετε σε ένα κατσαρολάκι τον κιμά με λίγο λάδι και ψιλοκομμένο κρεμμύδι και βγάλτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά. Ετοιμάστε την γέμιση προσθέτοντας στον κιμά το αυγό, το κίτρινο τυρί και ανακατέψτε.
Κόψτε το φύλλο σε τετράγωνα τοποθετώντας στο καθένα από λίγη γέμιση. Τυλίξτε τα δημιουργώντας μικρά πουγκάκια βάζοντας μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν.
Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC μέχρι να ροδίσουν! Βάλτε τα σε ένα πιάτο και στολίστε τα με μαϊντανό.