Υλικά

  •      ½ φλιτζ. μαγιονέζα Hellmann’s  Light
  •      ½ κιλό μεσαίες γαρίδες βρασμένες και χωρίς κέλυφος
  •      ½ κιλό πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους
  •      1 ½ φλιτζ. καλαμπόκι βρασμένο
  •      8 ντοματάκια κομμένα στη μέση
  •      1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
  •      1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  •      1/4 κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
  •      Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις γαρίδες, τη μαγιονέζα, το καλαμπόκι, τις πατάτες, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι.

Βάζουμε σε πιατέλα το λάχανο και τα ντοματάκια, περιχύνουμε με το μείγμα της μαγιονέζας

Πασπαλίζουμε με τον άνηθο.