Κεφτεδάκια με μετσοβόνε!

Κεφτεδάκια με μετσοβόνε!

Ένας διαφορετικός τρόπος για τα κεφτεδάκια. Η προσθήκη του μετσοβόνε τα κάνουν πιο ''γευστικά''. Ένα άλλο καλό αυτής της συνταγής είναι ότι τα κεφτεδάκια ψήνονται στο γκριλ και δεν τηγανίζονται

Υλικά

  • 500 γρ. κιμά
  • 2 φέτες ψωμί
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά δυόσμο
  • 1 αυγό
  • 1 πατάτα βρασμένη
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • Μετσοβόνε κομμένο σε μικρούς κύβους
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Λάδι

Eκτέλεση

Βάζουμε τον κιμά στο μπολ. Προσθέτουμε το ψωμί που το έχουμε μουσκέψει σε νερό και το έχουμε στραγγίσει.Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αυγό, την πατάτα, αλάτι πιπέρι, ρίγανη και λίγο λάδι (2-3 κουταλιές)

Ζυμώνουμε καλά τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για ½ ώρα.Κόβουμε το τυρί σε μικρούς κύβους.Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια, βάζουμε στο κέντρο από ένα κύβο τυριού μετσοβόνε και κλείνουμε το κεφτεδάκι.Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με λίγο λάδι.
Τα ψήνουμε στο γκριλ για 35 λεπτά.

Πηγή: cookingandart-marion

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο