«Καλές» γλώσσες με μαγιονέζα

«Καλές» γλώσσες με μαγιονέζα

Υλικά

  •          2 φιλέτα ψάρι γλώσσα καθαρισμένα
  •          50 ml ελαιόλαδο
  •          50 ml Hellmann’s Real μαγιονέζα
  •          Χυμό από ένα λεμόνι
  •          1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
  •          Αλατοπίπερο
  •         1 Σφηνάκι ούζο

          

Εκτέλεση

 Σε ένα τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο και αφήστε το να θερμανθεί καλά.

 Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα του ψαριού και βάλτε τα μέσα στο τηγάνι.Ψήστε τα καλά από τις δύο πλευρές.

Σε ένα μπολ ρίξτε τη μαγιονέζα μαζί με τον χυμό του λεμονιού, το ούζο και ½ ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό και ανακατέψτε καλά όλα μαζί τα υλικά.Όταν και οι δυο πλευρές του ψαριού είναι μαγειρεμένες, ρίξτε τη σως της μαγιονέζας και αφήστε τη να δέσει.

Πηγή: hellmanns

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο