Ψαράκι με κοκκινιστή σάλτσα

Ψαράκι με κοκκινιστή σάλτσα

Υλικά

  • 500 γρ. ψάρι γλώσσα ή μπακαλιάρος σε φέτες
  • 350 γρ. hellmann’s κέτσαπ classic
  • 1 καρότο κομμένο σε ψιλές φέτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
  • 1-2 σφηνάκι ούζου
  • Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγη ρίγανη ή θυμάρι
  • Αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση

Κόβουμε το καρότο και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο του ψαριού και το αλείφουμε με κέτσαπ hellmann's.Σε ένα ταψάκι  τοποθετούμε πρώτα τα κομμένα  λαχανικά.Επάνω ους τοποθετούμε τα φιλέτα των ψαριών

Σε μια μικρή λεκάνη ρίχνουμε την υπολείπει ποσότητα από την ketch up hellmann’s και συμπληρώνουμε  με το ούζο και προσθέτουμε  1 ποτήρι νερό, κατόπιν ρίχνουμε το ελαιόλαδο  και τα μυρωδικά  τέλος περιχύνουμε την σάλτσα   πάνω από το ψάρι  και τοποθετούμε τις φέτες της τομάτας σε όλη την επιφάνεια των φιλέτων ψαριού.

Σκεπάζουμε το ταψί με το αλουμινόχαρτο  και ψήνουμε σε φούρνο στους 180ο  για 25 λεπτά. Στον μισό χρόνο ψησίματος αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο  για να πάρει χρώμα και δέσει η σάλτσα.
Τέλος, όταν ψηθεί το ψάρι πουδράρουμε με το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή: hellmanns

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο