Λαχταριστό σνακ με παρμεζάνα και πέστο!!!

Λαχταριστό σνακ με παρμεζάνα και πέστο!!!

Γρήγορο, εύκολο και νόστιμο σνακ. Ένα μόνο πρόβλημα έχει, να δεν είσαι σβέλτος μπορεί να  μην προλάβεις να δοκιμάσεις.

Υλικά

  • 1 φρατζόλα φρέσκο προζυμένιο ψωμί
  • 5-6 κ.σ. πέστο βασιλικού
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ.σ. αρωματικά βότανα(ότι σας αρέσει όπως ρίγανη, θυμάρι, τριμ.κοκ.πιπεριά κλπ)

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε κάθετες και οριζόντιες κοψιές σε βάθος  λίγο πιο πάνω από την κάτω κόρα της φρατζόλας. Έτσι δημιουργούνται μικρά κομμένα τετραγωνάκια.

Αραιώνουμε την πέστο με το λάδι για να γίνει πιο υδαρή. Την απλώνουμε επάνω στην φρατζόλα έτσι  ώστε να μπει και ανάμεσα στις κοψιές.

Ανακατεύουμε τα τυριά με τα αρωματικά βότανα και τα ρίχνουμε και αυτά ανάμεσα στις κοψιές.

Σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 8-10. Ξεφουρνίζουμε, το αφήνουμε να πάρει μια ανάσα και όποιος πρόλαβε έφαγε!!!!

επιμέλεια: Π. Φάκαλος

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο